Selecteer een pagina

Kickboxen (16-60 jaar)

Boxing Boldy is een club die boks- en kickbokslessen geeft aan volwassenen en jeugd. Tijdens de Maaspoort Summer Vibes verzorgt de club op 16 en 23 augustus een kickboksclinics. Deelnemers krijgen de kans om de basisvaardigheden te leren en vooral plezier te hebben tijdens deze uitdagende workout.

Ze krijgen de kans om mee te doen tijdens deze dagen. Boxing Boldy geeft op 16 augustus een clinic voor volwassenen in de leeftijd van 16 t/m 60 jaar. Op 23 augustus is het de bedoeling dat de jeugd een kans krijgt. Dat is mogelijk voor de leeftijd van 7 t/m 13 jaar.

Leon Pijnenburg is eigenaar van en de drijvende krach achter Boxing Boldy. Zijn hele leven staat in het teken van sport, waaronder boksen en kickboksen. Boksen beoefent hij al ruim 40 jaar. Eerst recreatief en later als wedstrijdbokser. Met de club probeert hij mensen de boks- en kickbokssport op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Wij boksen niet tegen elkaar, maar met elkaar.

We trainen zelfs mensen met de ziekte van Parkinson. Hierin zijn we ook gecertificeerd. Dit doen we twee keer per week met de ondersteuning van acht buddy’s (vrijwilligers). Wij gebruiken de zelf ontworpen Harleon We Fight Parkinson methode. Zie www.boxingboldy.nl

Eén van de opkomende vrijwilligers in opleiding is Bonita Alders. Ze is een heel actief lid, zowel met boksen als kickboksen. Ze neemt ook elke woensdagmiddag als de jeugd komt trainen de ouders mee op pad om een flinke wandeling te maken. Onderweg voeren ze verschillende spierversterkende oefeningen uit. Op deze manier werken we aan het sociale aspect en zijn op deze manier gezond bezig, terwijl hun kind lekker aan het kickboksen is.

Lees meer over Boxing Boldy op de website van de club.

Melde je aan op info@boxingboldy.nl

Datum

16 aug 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

Gratis

Locatie

Burgemeester van Zwietenpark
Burgemeester Van Zwietenpark Durendael
Categorie

Organisator

Bonita & Leon Pijnenburg