Selecteer een pagina

Poppentheater De Kleine Zon (2-12 jaar)

Poppentheater De Kleine Zon zal op 16 augustus tussen 12:00 en 14:00 uur in opdracht van Maaspoort Kids twee geweldige voorstellingen geven in het vernieuwde Van Zwietenpark op de grote bult. Er zijn per voorstelling rond de 100 gratis zitplaatsen beschikbaar voor de kinderen.

“JAN KLAASSEN EN DE BABY” en “JAN KLAASSEN EN DE DINO ” door Frouke Diana van Zomeren met twee boeiende, afwisselende en eigentijdse poppenkastvoorstellingen. Met traditionele handpoppen worden JAN KLAASSEN EN KATRIJN ten tonele gevoerd.

: – Jan Klaassen is werkeloos en wordt vader. Katrijn zal na de bevalling gaan werken om geld te verdienen dan kan Jan voor de baby zorgen. De realiteit is echter anders. Zelfs oppassen gaat Jan niet goed af. Katrijn zal haar bonen zelf moeten doppen ook als een ontsnapte krokodil met de baby een onverwachte ontmoeting heeft. Maar Jan Klaassen zou geen Jan Klaassen heten als hij niet voor een spectaculair einde zorgde.

. – Jan Klaassen komt met een gevangen krokodil in het Museum voor Opgezette Dieren terecht. In dit museum is professor D. Uivel druk bezig met de voorbereidingen van een spraakmakende tentoonstelling. Jan Klaassen wordt de assistent van de professor en hiermee begint een spannend avontuur.

De poppenspeelster omlijst de voorstelling met accordeonmuziek en haar niet aflatende enthousiasme

Meld je aan op poppentheater@maaspoortvibes.nl

Datum

16 aug 2020
Expired!

Tijd

12:00 - 14:00

Kosten

Gratis

Locatie

Burgemeester van Zwietenpark
Burgemeester Van Zwietenpark Durendael
Categorie

Organisator

Maaspoort Kids