Selecteer een pagina

Wandelen langs de Maasoevers met muziek van Los del Bosque (18+)

Natuurmonumenten doet mee met twee interessante en veelbelovende wandelingen langs de Maasoevers. Misschien wel het mooiste stukje Maaspoort. De twee wandelingen, de eerste is op 16 augustus, worden muzikaal begeleid door professionele artiesten. 16 augustus zorgt het duo Los del Bosque voor Spaanse sferen en 23 augustus, op de laatste dag van de Maaspoort Summer Vibes, laat Eveliene Pas langs de Maas veel van haar veelzijdigheid horen. Eveliene is ook in het Burgemeester Van Zwietenpark te bewonderen als Zomerartiest.

Het duo Los del Bosque bestaat uit zangeres Irene Koster en gitarist Harry Boekwijt. Irene groeide op in het buitenland en vond via Amsterdam, Victoria (BC, Canada) en Eindhoven uiteindelijk haar weg naar ‘s-Hertogenbosch. Het begon vroeger thuis bij de afwas met John Denver en The Seekers. Ze heeft gezongen bij een bigband, jazzcombo’s en popbandjes. Bij Harry thuis in Den Haag klonk van klassiek tot bebop, maar zijn muzikale interesse ging ook uit naar het ruigere werk. Hij kwam via Delft en Arnhem terecht in het Bossche erfgoed.

Net als de schilder benadrukken ze hun verbondenheid met de stad in hun naam ‘Los del Bosque’.
Het programma ‘Encuentros con el amor’ bestaat volledig uit Spaanstalige stukken. De luisteraar wordt getrakteerd op een mini-vakantie met muzikale bestemmingen van Argentinië, Mexico tot Spanje. En meegenomen in de verhalen over ontmoetingen met de liefde in de late middeleeuwen tot nu. Voor muziek en gedichten van Federico García Lorca is in dit programma en speciale rol weggelegd.

Meld je aan voor de wandeling met Los del Bosque via wandelinglosdelbosque@maaspoortvibes.nl

Datum

16 aug 2020
Expired!

Tijd

17:00 - 19:00

Kosten

Gratis

Locatie

Maasoevers
Maasoevers tussen Treurenburg en waterpomp

Organisator

Irene en Harrij